2013. június 9., vasárnap

Budapest ragu Károlyi módra

Hozzávalók 4 főre:
Csirkemáj 25 dkg, Fst. szalonna 20 dkg, Zöldborsó 20 dkg, Gomba 15 dkg, Lecsó 3 evőkanál, Sertés karaj 4 szelet,28 dkg. Fűszerek: bors, pirospaprika,só

Elkészítés:A vöröshagymát üvegesre pároljuk a kockára vágott szalonnával. Megszórjuk kevés pirospaprikával, beletesszük a lecsót  és a májat, majd egy kis idő elteltével a zöldborsót és egy kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. 

A húsokat kisütjük natúr szeletnek, majd ráhalmozzuk a ragut.




Jó étvágyat kívánunk!

Főszakácsunk (Gyula) köretnek  rizst ajánl a ragu mellé.

  
Elérhetőségeink:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése